Apple har fået patent på et sæt videobriller. Patentet beskriver en metode til at indstille de optiske moduler i brillerne med, så de altid er tilpasset brugerens øjne. Det gælder for eksempel muligheden for at indstille fokus på skærmen til hvert øje, så brillerne kan justere for synsforskelle øjnene imellem. Samtidig ville justeringen kunne bruges til at vise billeder i 3D.

Apples ide adskiller sig meget fra Googles videobriller, hvor ideen mere er at give et lag ekstra informationer oven på den man normalt ser, når man bevæger sig rundt. Apples ide er derimod, at videobrillerne skal være en erstatning af skærmen på for eksempel en iPod - eller måske mere relevant i dag en iPhone.

Patentet har været 5 år undervejs, da Apple allerede ansøgte om det i 2008. Ud over dette patent har Apple en god håndfuld ligende patenter omhandlende teknologi i videobriller. Endnu har vi dog til gode, at se noget i praksis.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.