Apple har fået patent på en dock til trådløs opladning. Det specielle ved docken er, at den tager hensyn til enhedens orientering. Det vil sige, at man alt efter hvordan man lægger enheden på docken, vil kunne opnå forskellige ting. Lægger man den på én måde lader den op, læger man den på en anden måde synkroniserer den etc.

Docken er et stykke avanceret hardware med processor og diverse sensorer, og det primære fokus er udover opladning dataoverførsel. Selve bestemmelsen af enhedernes oriantering sker i et samspil men enhedernes egne sensorer. Det betyder at en iPhone eksempelvis vil kunne melde til docken, at den vender en bestemt vej, og at der derfor skal foretages en bestemt handling. Det kunne være, at man ved at lække den med fronten op kun for ladet den op, mens man ved at lægge den med fronten ned, både for ladet op og får overført sine billeder.

Ideen er faktisk ikke så tosset endda, omend den selvfølgelig ikke er relevant så længe Apple ikke har trådløs opladning i sortimentet. Senest har der dog været rygter om, at Apple vi lade et kommende iWatch op via trådløs opladning.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.