Patentet beskriver hvordan hængslet til skærmen kan fungere som udløsermekanisme for fødderne, der er i stand til at hæve bagkanten af MacBook'en med omkring 4 mm. Billedet øverst viser, hvordan mekanismen virker. Når man åbner låget på MacBook'en vil hængslet simpelthen skubbe til fødderne, der bliver slået ud. Og omvendt, når man lukker låget igen. Det er altså her en rent mekanisk funktionalitet. Apple nævner også muligheden for at bruge trykluft, elektromagneter eller en manuel udfoldning af fødderne. Det er altså mere ideen om fødder der kan slås ud som Apple søger patent på og ikke en særlig udforming i sig selv.

Apple beskriver også en situation, hvor det er hele bunden af MacBook'en, der kan foldes ud og ikke bare fødderne i sig selv.

Ifølge Apple vil sådanne fødder øge luftcirkulationen og dermed afkølingen af MacBook'ens indre dele. Føddernes position kan eventuelt kobles med softwaren, så processor skruer op for hastigheden, når fødderne er nede, fordi den dermed ikke kommer i varmeproblemer.

Fødderne har også den fordel, at de giver hængslet bedre plads til at rotere, samt vinkler MacBook en smule for bedre skrivekomfort.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.