En kat lander som bekendt altid på benene - og nu vil Apple sørge for at iPhonen gør det samme. Altså ikke lander på benene, men så i hvert fald med bagsiden ned, så glasset ikke går i stykker.

I en patentansøgning kaldet "Protective Mechanism for an Electronic Device", beskriver de en række opfindelser der skal beskytte en faldende iPhone, skriver idownloadblog.com. For det første er der sensorer, der måler hastigheden og orienteringen mod jorden. Ud fra dette beregnes hvornår iPhonen rammer jorden, og hvordan iPhonen skal lande for at undgå mest mulig skade. Det hele skal gå lynhurtigt, så nogle gange er det et kompromis i forhold til, hvad der kan lade sig gøre.

Det mest interessante er, at Apple foreslår at der indbygges en slags vibrator, der når den aktiveres kan ændre iPhonens tyngdepunkt, så den roterer i luften og lander som ønsket.

Patentet er meget interessant, og er mange gange mere visionært end mange af de rene softwarepatenter Apple og mange andre spytter ud på stribe.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.