Apple har fået patent på en metode til at optage episodevise TV-udsendelser. Det er ret interessant fordi det for første gang afslører Apples planer om at lade Apple TV interagere med "rigtige" TV-udsendelser. Som konceptet for Apple TV er på nuværende tidspunkt, er det alene fokuseret på stream af indhold enten fra ens eget videobibliotek eller fra iTunes Store (eller tilsvarnede tjenester). Apple TV er alene en boks, der overfører indhold, som man normalt ville se på en computer, til TV'et.

I det nye patent, der dog er indsendt i slutningen 2006, og bærer Steve Jobs som en af opfinderne, nævnes et Apple TV, der virker sammen med kabel-TV. Selve Apples claims i patentet, det vil sige, det de ønsker patent på, handler teknisk om opbygningen og sorteringen af menuer til at navigere i optagede TV-udsendelser, samt modtagelsen og behandling af metadata fra kabel-TV-netværker om de enkelte udsendelser.

For nylig kom det frem i Wall Street Journal, at Apple forhandlede med nogle store medievirksomheder angående et stemmestyret TV med AirPlay og skyfunktionalitet til optagede TV-udsendelser ikke ulig, hvad der beskrives i dagens patent.

Kilde: Patently Apple

Scroll ned for at se kommentarer