Vi har tidligere spekuleret i, at Apples lynhurtige Thunderbolt-teknologi ville finde vej til iPhonen - og det viser sig nu, at Apple har gjort det samme.

I hvert fald kan Patently Apple afsløre hele tre patentansøgninger fra Apple relateret til Thunderbolt-teknologien. Et af dem nævner muligheden for Thunderbolt i iOS-enhederne, hvilket blandt andet giver mulighed for hurtigere opladning på grund af bedre varme-spredning.

Selve det tekniske i patenterne drejer sig om blandt andet om måden de forskellige ledere i kabletorganiseres på, hvordan man undgå overophedning af kablerne samt indbygning af forskellige kredsløb i kablerne.

Som sædvanlig med patenter, skal man jave for øje, at det langt fra er sikkert, at teknologien nogensinde når ud til en produkt.

Thunderbolt er en teknologi til dataoverførsel. Hastigheden er svimlende 10 Gbps (Gigabits per sekund), svarende til at der kan overføres mere end 1 GB hvert sekund – hver vej. Det er ikke sikkert det siger nogen ret meget, men det er 20 gange hurtigere end USB2-standarden og svarer til, at man kan overføre en hel Blu-Ray-skive på 30 sekunder.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.