Apples seneste nyskabelse i iOS, Passbook, der bruges til at holde styr på billetter og rabatkort etc., er blevet en stor succes i USA.

Ifølge Wired, er American Airlines meget begejstrede. De har 1,5 millioner aktive brugere af deres Passbook-funktionalitet. Hver eneste dag leveres der 20.000 billetter via Passbook. "Apple har givet app-udviklere som os mulighed for at servere funktionalitet lige foran brugeren, hvor den slags tidligere lå uden for det mulige", udtaler Phil Easter fra American Airlines.

Hos Sephora, der er en kæde af kosmetik-butikker, har 375.000 af deres kunder tilføjet bonuskort til deres Passbook, mens andre bruger Passbook som digitale gavekort. En af mulighederne er kunderne kan scanne en kode på et fysisk gavekort, og på den måde tilføje det Passbook.

I Danmark er det mere begrænset med successen. Ikke for Passbook ikke virker her i landet, men fordi butikker og serviceerhvervs ikke har været så hurtige til at tage den nye mulighed til sig.

Passbook anses af mange for at være Apples første skridt i retning af en digital pung. Andet skridt er NFC-teknologi, der gør at iPhonen kan kommunikere med andre enheder.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.