Det er ingen overdrivelse at sige, at vores iPad og mobiltelefoner er de vigtigste gadgets i vores liv. Derfor skal vi naturligvis passe på dem. Og det er heldigvis nemt at beskytte sit kæreste eje.  

Når man først har anskaffet sig en iPad, kan man ikke klare sig uden. Selv om den føles ret solid, så er den ene side dækket af glas. Gorilla glas, men stadigvæk glas, der kan gå i stykker, hvis man taber sin iPad uheldigt. Er uheldet ude, så kan man heldigvis få fikset alt fra iPad 2 til iPad Air hos virksomheder, der laver reparation af iPad. Men det er ærgerligt at betale for noget, som måske kunne være undgået, så det er en god ide at beskytte sin tablet imod alt fra ridsende nøgler i tasken til fald på asfalt. 

Stil eller beskyttelse

Når man skal vælge, hvordan man vil beskytte sin iPad, så er det en balancegang mellem god stil og god beskyttelse. For man kan ikke få begge dele. Man kan vælge alt fra minimal beskyttelse i form af en tynd film til skærmen eller maksimal beskyttelse i form af et vandtæt cover, der dækker hele iPad’en. Ingen af løsningerne er ideelle, så de fleste vælger nok noget midt imellem.  

Vælg efter behov

De nyeste Bluetooth covers med tastatur, som man for eksempel finder hos Logitech, er både lette og tynde og passer til alle iPads, uanset om man har en iPad 3, iPad Mini eller den nyeste iPad 4. De er praktiske, hvis man ikke gider slæbe rundt på en bærbar, men ind imellem vil arbejde mere effektivt end man kan med det indbyggede touch tastatur. Hvis man bare har brug for beskyttelse, så kan man vælge et hav af covers, og her kan man for eksempel vælge at gøre det lidt mere personligt med et af sine egne fotos. Det kan man for eksempel gøre hos Smartphoto.dk. Hvis man absolut ikke vil pakke sin iPad ind i et fast monteret cover, så kan man jo bare vælge en taske som her fra Etasker, der er lavet med en særlig lomme til iPads.