I november sidste år annoncerede Apple, at de vil udfase deres professionelle servere, Xserve, med udgangen af januar i år - dog vil de stadig yde fuld support. Udfasningen blev begrundet med dårlige salgstal. Nu hævder Hardmac dog at det bare er første skridt mod at Apple helt vil droppe flere af de professionelle løsninger. Det kunne dreje sig om Xsan og Final Cut server, men selvfølgelig også Mac OS X server. Det forventes dog, at Apple udgiver en server-version af det kommende styresystem, Lion, der frigives til sommer.

Hos Apple overvejer man simpelthen, om det er det værd, at blive ved med at udvikle og yde support på server-løsningerne i fremtiden. Det skal dog understreges, at der kun er tale om rygter. Apples chef, Steve Jobs, har ved en tidligere lejlighed afvist, at Apple er ved at udfase server-softwaren. På den anden side, kan Apple jo have skiftet mening i mellem tiden.

Læs mere om Xserve her: www.apple.com/dk/xserve/

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.