Nu er der gået nogle dage, og de mest ivrige, har med garanti allerede enten bestilt eller måske fået deres nye iPhone 4S. For alle andre, der godt lige vil se tingene lidt an, og derfor har forholdt sig afventende, er her er en sammenligning af mindstepriserne på iPhone 4S hos de fire store danske selskaber samt Apples udsalgspris. Tabellen viser den absolut mindste pris (inkl. abonnement), man kan få iPhonen til hos de fore selskaber. Priserne er indhentet på de pågældende hjemmesider, der tages forbehold for fejl.

Der er selvfølgelig meget stor forskel på, hvad de er inkluderet i prisen i de pågældende abonnementer. I Telias tilfælde er der faktisk ikke inkluderet noget som helst i deres billigste abonnement, hvorfor Telia da også er billigst. Har man dog allerede et velfungerende abonnement i forvejen, er det dog stadig billigst bare at købe telefonen uden abonnement hos Apple. Fordelen ved at gøre det gennem et teleselskab er, at man her kan gøre det på afbetaling over op til 24 måneder, hvis måtte ønske det.

Man bør nøje overveje ting som dækning og abonnementsbetingelser inden man vælger, hvilket teleselskab, man vil handle hos. Der kan være mange penge at spare, ved at undgå at købe for stort ind. Det gælder selvfølgelig også telefonens størrelse. Er man meget i Sverige, hvor 3 har fri roaming i deres svenske net, er 3 meget svære at komme uden om rent prismæssigt.

Det hele nytter dog ikke noget, hvis man ingen dækning har der, hvor man færdes til hverdag, hvorfor dette også bør være det primære kriterie. Det er surt at spare 150 kr over 6 måneder, og sidde med en telefon, hvor dækningen er dårlige end hos et konkurrerende selskab. Når det er sagt, er iPhone 4S’s antenne blevet væsentligt forbedret, så alle burde opleve bedre dækning end de er vant til.

Hvor har du købt din iPhone 4S? Kom gerne med en begrundelse for dit valg.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.