I går frigav Apple en opdatering til iOS 7, der rettede en alvorlig sikkerhedsfejl relateret til krypterede SSL-forbindelser. Nu viser det sig, at OS X har samme fejl og derfor også er udsat. Apple oplyser dog til Reuters, at de er opmærksomme på problemet at at en opdatering, der løser problemet, bliver frigivet meget snart.

Sikkerhedshullet giver sig til udtryk ved en ufuldstændig verificering af krypterede forbindelser, hvorfor man er såbar over for de såkaldte man-in-the-middle-angreb, hvor en potentiel angriber opsnapper og manioulerer trafikken mellem en selv og den tjeneste man benytter. Så længe man er på sit eget sikre netværk, har man ikke noget at bekymre sig for. Men man børe være varsom med at tilslutte til ukendte Wi-Fi-netværk, når man er væk hjemmefra, da de potentielt kan være udsat for angreb indtil fejlen er rettet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.