Efter årsskiftet er der problemer med den planlagte funktionalitet af "Forstyr ikke". Funktionen bliver slået til som den skal, men bliver ikke slået fra igen, når den planlagte periode er gået.

Selvom nogle givetvis vil opfatte det som en funktion snarere end en fejl i dagen efter nytår, hvor man måske har behov for at sove lidt længere, så er Apple opmærksomme på problemet. I en supportartikel skriver de, at problemet løser sig selv mandag den 7. januar. Indtil da, skal man slå den automatiske funktionalitet fra, og selv slå "Forstyr ikke" til og fra.

Hvor mange opkald folk har mistet på den konto, er et godt spørgsmål. Et mindst lige så godt spørgsmål er, hvorfor en så banal fejl overhovedet optræder i iOS. Det er ikke første gange, at der optræder fejl ved årsskifte eller skifte fra sommer- til normaltid. I alle tilfælde oplyser Apple at fejlene retter sig selv efter nogle dage.

Læs mere om Forstyr ikke-funktionaliten her.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.