Apple har netop frigivet den såkaldte Golden Master af iPhone OS 3.2, det vil sige den endelige version af iPad-styresystemet, der således træder ud af beta-stadiet. Med mindre man har en iPad, man man dog ikke så forfærdeligt meget at bruge den til. Med til 3.2 hører dog også de endelige licensbetingelser (dem man normalt bare klikker "OK" til og skynder sig videre). Macrumors har dog kigget nærmere på dem og fundet ud af, at de indeholder et afsnit omkring kommende opdateringer.

Apple skriver, at man af og til vil kunne hente softwareopdateringer til iPaden inklusive den næste større opdatering gratis. Det betyder, at køber man en iPad med OS 3.2, vil man modtage 4.x gratis, men herefter skal man betale for de kommende opdateringer.

Dette er den samme praksis som gælder for iPod touch, hvor man ligeledes betaler et mindre beløb, hvis man vil have en større opdatering - og jo helt analogt med de opdateringer i styresystemet man køber til sin almindelig computer, om den så kører Windows eller Mac OS X.

Grunden til at 4.x vil være gratis er nok, at den allerede kommer om nogle måneder (med den nye iPhones lancering) og derfor er inkluderet i prisen.

iPhone OS 3.2 (build 7B367) fylder 457 MB og kan hentes her.