Apple har frigivet opdateringer til deres styresystemer til de mobile enheder såvel som computere. Der er i begge tilfælde tale om mindre opdateringer.

iOS 9.2.1

iOS 9.2.1. Det er en mindre opdatering, der skal øge stabiliteten og den generelle ydelse samt rette fejl. Ifølge Apple indeholder opdateringen kun fejlrettelser og sikkerhedsforbedringer.

iOS 9.2.1 har været i betatest siden midten af december, og er den femte opdatering til iOS 9 siden lanceringen.

Version 9.3 er også allerede i betatest. Den indeholder modsat dagens opdatering flere regulære nyhede, blandt andet en Night shift-funktion, som du kan læse mere om her: Sådan fungerer Night Shift i iOS 9.3.

Du kan opdatere til iOS 9.2.1 i iTunes eller direkt på iPhonen eller iPaden ved at gå til Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering

OS X 10.11.3

Apple har frigivet den tredje opdatering til OS X Elcapitan. Opdateringen, der har været i betatest siden midten af december, retter uspecificerede fejl og optimerer ydelsen. Apple nævner ikke selv nogle regulære nyheder

Den næste opdatering, OS X 10.11.4, er allerede i betatest. Heller ikke her er der dog nogle større nyheder at berette om.

Opdateringen til OS X El Capitan kan hentes via Mac App Store.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.