Code42, der står bag online backup-løsningen CrashPlan, meddeler at de lukker ned for private brugere. Fremover vil CrashPlan udelukkende kunne bruges af erhvervskunder. Fra dags dato er det ikke muligt at oprette eller forny et abonnement som privatkunde. Code42 opfordrer folk til at skifte til den dyrere erhvervsløsning eller at finde en anden udbyder af online backup. Eksisterende kunder får lov at beholde deres nuværende aftale i den periode der allerede er betalt for, men herefter er det slut.

Meddelelsen har skabt en del røre, da CrashPlan har været blandt de absolut største og mest populære udbydere af online Backup. Hundredetusindevis af kunder skal derfor nu ud og finde en ny udbyder af backup i skyen.

Her kunne den danske udbyder Onlime være en mulighed - det er den jeg del bruger. De har ubegrænset backup af alle ens enheder til 649 kroner per år. Du kan tilmelde dig her: Onlime backup

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.