Den danske backupudbyder BackupBox har lukket aktiviteterne efter at have været på markedet siden 2012. Umiddelbart kunne det lyde som en skidt ting for firmaets kunder. Det er det dog ikke for alle kunder er blevet overført til konkurrenten Onlime. Både BackupBox og Online er danske resellere af Jottacloud, hvilket gør overdragelsen nem. Alle BackupBoxs kunders data ligger nemlig det samme sted og lige så sikkert hos Online som det gjorde hos BackupBox. Det eneste der sådan set er blevet ændret er hvem det er der udsteder fakturaen samt de forskelle der måtte være på supporten. Resten er som det plejer. Der er intet behov for at download og uploade sine data igen. Det er sjældent at en overdragelse sker så smertefrit. Tro mig, for jeg har prøvet en del både med hensyn til backup men også webservere etc. Det er yderst sjældent at to firmaers produkter matcher 100%. Stort set altid giver det bøvl. Det gør det ikke her.

Jeg benytter selv Onlime som efter min mening er den klart bedste backupløsning til Mac. Så har du ikke allerde en løsning på plads, kan jeg varmt anbefale Online. Faktisk har jeg selv været kun hos begge firmaer på samme tid, så jeg kunne også sagtens have anbefalet BackupBox, men det er jo ligemeget nu.

Du kan bestil backupløsning hos Online her: Onlime.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.