Lavprisselskabet Oister går helt målrettet efter iPhone-kunder, der er uden for bindingsperioden. De introducerer nemlig et nyt billigt abonnement med fri sms og "fri internet", der dog dækker over et loft 1.000 MB data, hvorefter hastigheden sænkes til et niveau der i praksis er ubrugeligt.

Med andre ord noget af et knaldtilbud i forhold til eksempelvis 3s 3iDeal, der koster 399 kr om måneden uden for bindingsperioden. Her er det så selvfølgelig inkluderet 20GB data og 300 minutters tale, men alligevel noget af en prisforskel. Specielt, hvis man ikke bruger så meget data og tale.

De andre lavprisselskaber har også gode tilbud, dog ikke noget der for alvor matcher Oister rent prismæssgt. Men mon ikke det kommer nu som svar på Oisters tilbud?

Du kan læse mere om Oisters tilbud her.

Hvis du kender til et endnu mere fordelagtigt tilbud på et iPhone-abonnement med inkluderet data, så læg endelig en kommentar.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.