Apple har offentliggjort at årets udviklerkonference (WWDC) afholdes fra den 13. til 17. juni. Som sædvanlig sker det i Moscone West Convention Center i San Francisco.

Konferencen indledes typisk med en præsentation fra Apple, hvor nye udgaver af deres styresystemer - og af og til også ny hardware - præsenteres. Herefter vil der i ugens løb være mere end 100 tekniske sessioner, og mere end 1.000 af Apples softwareingeniører vil være til stede.

Konferencen er blevet så populær blandt udviklere, at Apple har måttet lave et lodtrækningssystem blandt interesserede deltagere. Det endda selvom deltagerprisen er over 10.000 kroner. Inden Apple indførte modellen med lodtrækning, blev alle billetter revet væk på få timer.

Alle de der ønsker at deltage kan allerede nu tilmelde sig lodtrækningen, og de der er så heldige at få en billet vil få besked på mandag den 25. april. Det er et krav at man allerede er registreret som udvikler, så det nytter ikke noget at registere sig som udvikler nu i håb om at kunne få en billet. Alle billetter er personlige, og kan ikke sælges eller foræres til andre.

Ud over lodtrækningen har Apple reserveret 350 pladser til studerende, og yderligere 125 pladser til unge lovende udviklere med begrænset økonomi.

Du kan læse meget mere om WWDC 16 hos Apple: https://developer.apple.com/wwdc/