Forleden skrev vi om at Kort-appen i iOS 9 med al sansynlighed ville få en rejseplan til offentlig transport inkluderet. Noget der ikke har været siden Apple og Google ragede uklar omkring Kort-appen for nogle år siden, og Apple selv tog over.

Nye oplysninger tyder dog på, at offentlig transport kun vil være tilgængelig i få udvalgte byer til at starte med. Blandt de byer der nævnes er San Francisco, New York og Toronto i Nordamerika og London, Paris og Berlin i Europa. Derudover nævnes det, at der vil være nogle kinesiske byer inkluderet.

Historien melder intet om, om denne liste er endelig eller det bare er eksempler på byer. Til gengæld skulle det dog være klart, at det kun bliver i udvalgte byer til at starte med. Der bliver altså ikke tale om at det vil virke i eksempelvis hele Danmark eller hele Europa. Det vil være afgrænset til mindre områder i starten. Om "starten" så dækker over betaperioden, eller også ved den endelige lanceringer, er uklart.

Det forventes at Apple præsenterer iOS 9 i starten af juni, når der afholdes udviklerkonference i San Francisco.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.