Et nyt meget interessant billede er blevet lækket af den franske side NowhereElse. Billedet skulle efter sigende vise designet af bagsiden til den kommende iPhone 7. Det er interessant fordi det afviger en del fra de andre læks vi har set de seneste uger. De har stort set alle været identiske med den nuværende iPhone 6s.

På den nye billede kan man først og fremmest se at der er udskæringer til fire højttalere. To i bunden og to i toppen. Det er ikke noget vi tidligere har hverken set eller hørt om. Apples nyeste iPads har dog fire højttalere, og ud fra et ønske om ensartethed giver det god mening at Apple vil tilbyde det i iPhonen også.

Derudover er hullet til kameraet større end i de nuværende iPhones, og LED-blitzen er flyttet ned under kameraet. Det sidste virker til gengæld ret underligt. Set i sammenhæng med at der skal være plads til top højttalere i toppen, giver det dog alligevel mening, at flytte blitzen længere ned.

Sidst men ikke mindst viser billedet, at der ikke er hul til et jack-stik. Dette er helt i tråd med rygterne om at Apple vil droppe iPhonens klassiske hovedtelefonstik. Noget flere Android-mobiler i øvrigt også er begyndt at gøre.

Det er som altid svært at vide, om der er tale om den ægte vare. Der er dog et par ting der peger på, at den kunne være god nok. Først og fremmest virker det som om der er kælet lidt mere for detaljen i forhold til flere andre læks vi har set på det seneste. Derudover er vi nu også så tæt på den egentlige produktionsstart, at Apples prototypedesign (som meget vel kan være det, der har været lækket tidligere) er ved at finde sin endelige form.

Hvad angår farven tror jeg ikke vi skal regne med at Apple lancerer en lille iPhone - selvom det ellers ville være lækkert. Det skyldes nok mere at der er tale om et 3D-print.

Det forventes at Apple præsenterer den nye iPhone engang i soptember.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.