Forud for lanceringen af nye produkter florerer der altid en masse rygter og spekulationer. Typisk vil vi også fra diverse producenter af covers, at de har deres tilbehør klar lang tid inden Apples produkt. Det har de fordi de får uautoriseret adgang til eksempelvis målene på det nye produkt. Vælger de at tro på de oplysninger, begynder de så fremstillingen af covers.

Fordelen er, at de derved bliver de første på markedet. Risikoen er, at deres oplysninger er forkerte, så målene ikke passer. Så står de der med 100.000 ubrugelige silicone-covers. Typisk bliver de så solgt via en eller anden lavprisbutik, men det er en helt anden sag.

Pointen er, at producenterne ofte tager chancen. For så dyre er silicone-covers heller ikke, så et evt. tab er til at overse. Typisk viser det sig dog, at de rammer helt plet - at de har kendt til de korrekte mål.

Der går rygter om en ny stor iPad kaldet iPad Pro, og vi har allerede set flere silicone-covers der skulle passe til den. Nu er der dog kommet et nyt på banen af en helt anden kvalitet. Her er ikke bare tale om en silicone-afstøbning, men om et regulært cover, der er lagt noget arbejde i. Coveret i sig selv er ikke så interessant, det minder en del om Apples egne Smart Cases, det er mere det, at en producent stoler så fuldt og fast på målene på iPaden Pro'en, at de begynder at producere kvalitetscovers, der er interessant.

Det gør man kun, hvis man er meget sikker på at målene holder. Siliconecases til 4 øre stykket klarer man nok at smide ud, men et avanceret cover der er betydeligt dyrere, er noget af en satsning - hvis altså ikke man er helt sikker.

Det vi kan bruge det til er, at det øger sandsynligheden for, at der ikke bare er tale om varm luft. At Apple rent faktisk er på vej med en iPad Pro.

Ifølge rygterne vil den få en skærm på lige under 13 tommer. Dette passer med målene på coveret, og alle hullerne passer også med hvad vi tidligere har hørt omkring højttalernes og kameraets placering og så videre.

Ifølge rygterne skulle iPad Pro komme til efteråret, eller måske først til næste forår.

Scroll ned for at se kommentarer