Det er vel efterhånden et par år siden jeg meldte ud, at iPhoneguide og de tre søsterside skulle have nyt design. Nu er tiden ved at være inde. Det har været mere vanskeligt end forventet få det klaret, da der undervejs er dukket nye udfordringer og krav op.

I stedet for at fortsætte med fire separate sider, har jeg valgt at slå dem sammen til én helt ny side. Allerede nu kan du skrive dig op, så du får en mail, når siden går i luften. Jeg vil selvfølgelig også nævne det her på iPhoneguide.dk, men derfor er det alligevel en god ide at smide sin mailadresse, så du er helt sikker på at være med fra start. Jeg vil også se om jeg kan finde en præmie, som jeg trækker lod om mellem alle tilmeldte.

Jeg kan ikke afsløre alt for meget om siden endnu, men er du mere eller mindre fast læser her på iPhoneguide, så er du lige i målgruppen, så vær ikke bleg for at tilmelde dig. Gør du det, får du besked som den første, så snart vi går i luften.

Jeg kan ikke komme med en eksakt dato endnu, men det er tæt på. Jeg er i gang med de sidste tests og småtilpasninger, så jeg er sikker på alt virker optimalt på alle platforme. Meget mere følger snart.

Opdatering

Vi er i luften nu: onx.dk

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.