I USA er de fleste store spillere på TV-markedet efterhånden repræsenteret på Apple TV. Det helt store problem er dog, at langt de fleste kræver, at man har et kabel-abonnement for at kunne se kanalen på Apple TV. Man skal ganske enkelt logge ind på Apple TV med sine oplysninger fra kabelabonnementet, for at kunne se kanalen på Apple TV. Ikke ligefrem noget, der øger folks lyst til at gå all in på Apple TV, og droppe kabeldistribueret TV. Apple TV er især i USA en enhed, der på ingen måde kan stå alene, hvis man ser traditionelt TV.

Nu har ABC dog så småt begyndt at ændre på dette. Der er nemlig kommet en opdatering til deres Watch ABC Apple TV-kanal. Med opdateringen er det ikke længere nødvendigt, at logge ind for at se indhold. Alle kan nu se de fulde afsnit af ABC's TV-serier. Man får dog ikke adgang til det nyeste afsnit, det kræver stadig login. Alligevel er det et tegn på, at der er ved at ske noget.

Dette er godt nyt for alle. For først den dag alle de store kanaler er på Apple TV uden krav om kabelabonnement så enheden kan stå alene, får den sit virkelige gennembrud. I hvert fald så længe der stadig eksisterer en generation at folk, der insisterer på at se TV på den gammeldags broadcastede måde. Blandt de unge og fremsynede er traditionelt TV jo for længst blevet afløst af stream on demand, og her fungerer Apple TV fint med de mest gængse tjenester. Her er fraværet af europæisk sport, specielt fodbold, nok den største hæmsko.