På det nylige presse-event blev der ikke nævnt noget om nye Macs. Det var alene iOS-enheder det handlede om. Det betyder dog ikke, at Apple ligger på den lade side. I hvert fald er der nu rygter om at Apple sidst i årets andet kvartal - det vil sige i juni - vil lancere to nye MacBooks. Det vil formodentligt sige på årets WWDC-konference midt i juni. Det skriver DigiTimes, der dog ikke er den mest pålidelige kilde.

Det skulle dreje sig om en MacBook på 13 tommer og en på 15 tommer, hvilket peger i retning af MacBook Pro-serien. De to computere beskrives dog som tyndere end de nuværende MacBook Air, hvilket peger i retning af den computer, som Apple bare kalder MacBook. Måske der er tale om, at Apple slår to af deres nuværende tre serier af MacBooks sammen til en. Man kunne sagtens forestille sig, at Apple slå MacBook Air og MacBook'en sammen til en serie med to forskellige skærmstørrelser.

Uanset hvordan Apple vælger deres setup, forventes det at de nye MacBooks vil få Intel-chips af Skylake-typen, der hurtigere end de Broadwell- og Haswell-chips, der sidder i de nuværende MacBooks.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.