Det trækker i den grad op til en lancering af nye iPads. Måske allerede i næste uge, men ellers i starten af april.

Nye iPads er så småt begyndt at dukke op i logs fra diverse hjemmesider. Fiksu noterer eksempelvis at fire iPads med navnende iPad 7,1 - iPad 7,2 - iPad 7,3 og iPad 7,4 optræder mellem 5 og 17 gange i deres seneste data.

De nyeste iPads hedder noget med 6,x, så der må være tale om en ny generation. Da Apple bruger forskellige modelnavne til Wi-Fi og ikke-Wi-Fi svarer de fire modelnavne til to nye iPads. Det kunne være nye udgaver af de eksisterende 9,7" og 12,9" iPad Pro. Det kunne også være en helt nye 10,5" iPad og en opdatering af eksempelvis den store iPad Pro. Uanset hvad er det i hvert fald tydelige tegn på, at et eller andet er på vej.

Delte meninger om lanceringsdato

Ifølge MacRumors vil det ske i løbet af næste uge, det vil sige mellem den 20. og 25. marts. De har snakket med en person, der har kilder i Apples logistikkæde. Digitimes derimod citerer en anden kilde for at det vil ske i starten af april. Apples nye hovedkvarter tages i brug den 4. april, så det lyder meget sandsynligt at Apple lige trækker den og venter på at de kan tage de nye bygninger i brug.

De sidste to år har Apple holdt event i marts og udsendt invitationer til pressen 11-12 dage forud. Det betyder også at en lancering i næste uge virker usandsynlig, da der ikke er udsendt invitationer endnu. Slutningen af marts eller starten af april virker mere sandsynlig. Der er også den mulighed at Apple lancerer nye produkter via en pressemeddelelse og ikke et event. I så fald er der så tale om ganske små opdateringer, hvilket er i modstrid med rygterne om en større lancering.

Det mest interessante Apple forventes at lancere er en helt ny iPad med nyt design. Den skulle få en større skærm og en mindre ramme, så den holder samme størrelse som den nuværende regulære iPad. Måske vil den også få trådløs opladning og mangle hjem-knappen som der har været rygter om vil ske for den nye iPhone til efteråret.