Den nuværende iMac har for længst overskredet Apples normale opdateringscyklus for denne computer. Nye computere burde derfor være på trapperne. I en serie tweets skriver Brian Tong ra CNET, at han fra en pålidelig kilde har fået informationer om, at der er nye iMacs på vej med skib til USA, og at de vil være klar til salg i april eller første uge i maj.

Der skulle ikke værre nogle større designmæssige ændringer, så det blivef en opdatering i stil med den vi så for MacBook Pro's for nogle uger siden. Det vil sikket sige opdatering af processoren til Intels nye Sandy Bridge og implementering af Thunderbolt-teknologien.

Rygterne omkring nye iMacs har der ikke været mange af, og ovenstående er vel nærmest et gæt, som enhver ville komme med, så det er svært at vurdere, hvor meget man skal lægge i det. Personligt ville jeg vente med at købe en iMac på nuværende tidspunkt.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.