Apple har frigivet den formodentlig sidste beta af iOS 9.3 samt OS X 11.4 Det er de 7. betaer i rækken, og de kommer kun en uge efter 6. beta. Det er meget sjældent, at der har været så mange betaudgaver af specielt iOS før en frigivelse. Jeg mindes ikke det er sket før for en mindre opdatering.

Der er ikke kommet nye betaer af hverken tvOS eller watchOS.

Apple har indkaldt til event på mandag, hvor det blandt andet formodes at iOS 9.3 og de andre officielt frigives.

iOS 9.3 beta

Vi er nu nået til syvende beta. Der er intet væsentligt nyt under solen forhold til de tidligere betaer. Der er alene tale om småændringer og udbedringer af bugs. Ingen regulære nyheder. Til gengæld er der ved at være luget ud i langts de fleste bugs, så vi kan nok regne med at en endelig frigivelse er ved at være tæt på.

I femte beta blev den fulde funktionalitet af Apple Pencil på iPad Pro, der ellers har været hæmmet i de første fire betaer, genskabt. Der var også en lille ændring i Kontrolcenter i forhold til den nye Night Shift-funktion.

Du kan se vores tdligere artikel med nyhederne i iOS 9.3 her: Apple frigiver iOS 9.3 beta - her er nyhederne

watchOS 2.2 beta

Med watchOS 2.2 får vi understøttelse af muligheden for at parre flere Apple Watch med den samme ene iPhone. Derudover er der en lille ændring i Kort-appen, men ellers ser det ud til at ændringerne foregår under motorhjelmen.

De efterfølgende fem betaer har ikke budt på yderligere nyheder.

OS X El Capitan 10.11.4 beta

Nyhederne i OS X 10.11.4 er understøttelse af Live Fotos i Beskeder og muligheden for at kodeordsbeskytte noter i Noter. Ellers handler det om forbedringer af stabiliteten og ydeevner samt fejlrettelser.

Den syvende beta af OS X 10.11.4 byder, lige som de fem første, derudover ikke på nogen regulære nyheder.

tvOS 9.2 beta

I modsætning til de andre betaer er tvOS 9.2 en større opdatering. Den byder på understøttelse af Bluetooth-tastaturer, mulighed for at samle apps i mapper og et nyt design på app-skifteren. Der er desuden tilføjet fuld understøttelse af iCloud Foto-bibliotek og Live Photos.

I de lande, hvor Siri virker, er der også tilføjet dikterings-funktion, så man i stedet for at skrive med fjernbetjeningen, hvilket er noget besværligt, kan diktere med stemmen. Det dikterede oversættes så til tekst. En anden nyhed relateret til Siri er, at man nu kan søge i App Store med Siri-funktionen.

Den sjette beta af byder ikke på yderligere nyheder.

Sådan installerer du Apples betaer

For at kunne insstallere Apples betaer, skal du enten være registreret udvikler eller være tilmeldt Apples åbne betaprogram. Dette giver adgang til at hente betasoftware til de forskellige enheder.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.