Savner du et kamera i dit Apple Watch, er løsningen nu kommet. Wristcam er nemlig lige præcis det. Faktisk er det hele to kameraer, og de er indbygget i en urrem, som du kan udskifte den eksisterende urrem med. Hovedkameraet peger væk fra brugeren og er på 8 megapixel. Det kan optage 1.080p video og tage 4K stillbilleder. Et mindre selfiekamera peger samme vej som skærmen. Det er på 2 megapixel.

Wristcam er Apple-certificeret, men det ændrer ikke på, at Apple Watch som sådan ikke understøtter kameraer. Du kan således ikke FaceTime via Wristcam. Det hele foregår via Wristcams egen app.

Wristcam kommer i fire forskellige farver (flere er på vej), er vandtæt og har indbygget batteri til en hel dag. Billederne lagres i en intern hukommelse, der automatisk synkroniseres med ens iPhone, når man oplader remmen, hvilket i øvrigt sker via et magnetisk USB-kabel.

Kameraet ser stort ud og virker måske umiddelbart en anelse klodset. Opfinderen og stifter af Wristcam, Ari Roisman, fortæller at kameraet er udviklet til de situationer, hvor man ikke har sit normale kamera på sig. Og da det bedste kamera er det man har, så er ideen slet ikke så tosset endda, klodsetheden til trods. Det er helt sikkert ikke noget for alle, men der skal helt sikkert være nogle der kan bruge Wristcam til noget fornuftigt.

Wristcam koster $299 og kan købes på wristcam.com. I starten sender de kun til USA og Canada, men flere lande skulle være på vej.