Spamflix er en ny streamingtjeneste med fokus på kult- og avant-garde-film. Film du typisk ikke finder hos de sædvanlige streamingtjenester som Netflix eller Viaplay. På Spamflix, som også er blevet kaldt Netflix for kultfilmfans, bliver du underholdt, overrasket, chokeret eller det der er værre. En del af deres film er decideret absurde, men aldrig uden noget på hjerte.

I modsætning til de fleste andre streamingtjenester, er Spamflix ikke abonnementsbaseret. I stedet betaler du for de film du ser - dog med mulighed for at købe klippekort, eller Film Packs som Spamflix kalder det, til tre, fem, ti eller tyve film. Leje af enkelte film koster 3-4 euro stykket, mens stykprisen falder jo større en pakke du køber. Når du lejer en film, har du 72 timer til at se den i.

I øjeblikket er der op mod 100 film at vælge i mellem hos Spamflix. En del af dem er asiatiske men det spænder meget vidt. Dog alle sammen med det til fælles at de skiller sig ud fra de normale Hollywood-produktioner. Typisk skæve film, der bliver vist på en filmfestival og derfor går i glemmebogen uden at biografpublikummet får chancen for at se med.

Hvad med for eksempel filmen "The Distance" om tre telekinesiske dværge, der planlægger at stjæle en maskine kaldet "The distance"?

Du kan hente Spamflix' iOS-app i App Store (link).