I en ny rapport fortæller den japanske side Mac Otakara at kun en af de tre ny iPhones der forventes til efteråret får trådløs opladning. Det drejer sig om en 5 tommer iPhone med OLED-skærm. De to andre iPhones med samme skærmstørrelse som de nuværende får derimod ikke trådløs opladning. Det er i modstrid med oplysninger fra sidste uge, hvor en analytiker mente at vide, at alle tre iPhones vil få trådløs opladning.

Ud over manglen på trådløs opladning, vil de to omtalte iPhones heller ikke få nyt design. Apple vil holde fast i det velkendte design med aluminiumsbagside som blev introduceret med iPhone 6 for nogle år siden. Kun den nye størrelse vil få et nyt design baseret på en glasbagside.

Disse rygter peger altså i retning af at Apple holder fast i iPhone 7s og iPhone 7s Plus som vi kender det, og derudover lanceret en ekstra model, iPhone X.

Mac Otakara plejer at få ret præcise oplysninger fra deres kilder. Det gør de der hævder det modsatte i midlertid også, hvilket gør det ekstra svært at vurdere. Så længe der ikke er konsensus omkring rygterne kan de gå hvilken vej det skal være. Måske er det bare et tegn på, at vi stadig er ret tidligt i processen. Først når de nye iPhones begynder produktionen bør vi for alvor kunne regne med de oplysninger der kommer.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.