Ifølge ubekræftede rygter vil Apple i morgen, onsdag, lancere en opdateret 15 tommer MacBook Pro og en opdateret 27 tommer iMac. Det skriver MacG.co. De har deres information fra en kilde, der tidligere har levereret korrekte oplysninger. Kilden har dog desværre ikke andet end en dato at gøre godt med. Specifikationerne kender han ikke.

Så sent som i marts opdaterede Apple 13 tommers-udgaven af MacBook Pro med bedre processor og grafikkort samt det nye Force Touch-pegefelt. Det er derfor rimeligt at antage, at den store model nu får samme overhaling.

Hvad iMac'en angår er der derimod ikke så meget at sige. Modellen har haft lange leveringstiden på det seneste, så det kunne godt tyde på en opdatering, men hvad Apple i givet fald disker op med er umuligt at spå om. Umiddelbart er Intels nye processorer til desktop-brug ikke klar endnu.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.