Et sikkert tegn på, at der er nye MacBooks på vej: Forhandlerne kan ikke længere bestille leverancer af 15" MacBook Pro hos Apple. Den er sikker hver gang. Når Apples produkter går i restordre hos diverse forhandlere betyder det, at Apple er ved at være klar med et nyt produkt. Tidshorisonten skal typisk regnes i uger.

Det er flere amerikanske butikker, der rapporterer om at forskellige 15 tommers MacBook's er udsolgt og ikke til at skaffe hos Apple, skriver Apple Insider. Apples egne butikker har stadig modellerne på lager, men da Apple prioriterer sine egne butikker før tredjepartsforhandlerne, er det hos sidstnævnte, vi vil se de første tegn - hvilket vi altså gør nu.

Der har gennem længere tid været rygter om, at Apple var på vej med nye MacBook's i første omgang 15 tommer-modellerne. Ifølge rygterne lancerer Intel nye quad core chips den 29. april, så det passer sådan set meget godt, hvis Apples store MacBook Pro er ved at synge på sidste vers.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.