I sidste uge lancerede Apple - lidt overraskende - nye MacBook Pros. Der er ikke tale om et redesign men "bare" forbedrede specifikationer. Det er helt bevist at jeg skriver bare i anførelsestegn for lige netop denne gang er det ikke bare. I hvert fald viser Geekbench-test at MacBook Pro'en denne gang har fået den største CPU-forbedering relativt til den gamle model siden 2011. Årsagen er flere processorkerner, et skifte til DDR4-RAM og højere frekvens ved Turbo Boost.

Den nye 15" MacBook Pro scorer 12-15% højere for single core og 39-46% højere for multi core end 2017-modellen. For 13"-modellen er forbedringen 3-11% for single core og hele 81-86% for multi core. Testene er udført på helt nye maskiner, så de vil formodentlig stige den næste uges tid, da helt nye computere bruger en del processorkraft på baggrundsopgaver i den første tid - op til flere dage.

De ny MacBook Pros kan købes på Apples hjemmeside, hvor du også kan læse mere (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.