Som vi tidligere har skrevet, er der noget der tyder på, at OS X Lion frigives på torsdag (d. 14.). Det forventes også at Apple frigivet nye MacBook Air denne dag og som nyt også Mac Pro's. Det er 9to5mac's kilde "mr x", der har lækket Apples interne modelnumre. Dette "plejer" kun at ske når de er nået tilstrækkeligt langt ud i forhandlersystemet, hvilket vil sige umiddelbart (et par dage) før en lancering.

Apple vil lancere 4 nye MacBook Air. To med 11"-skærm og to med 13"-skærm. Ud fra modelnumrene er det selvfølgelig ikke muligt at sige noget yderligere om specifikationerne, men det forventes, at der kommer Sandy Bridge processorer og Thunderbolt-understøttelse. Derudover hævder appleinsider, at det baggrundsbelyste tastatur vil få come back i Air'en.

At der skulle komme nye Air's samtidig med Lion, har der været rygter om længe. Det er mere overraskende, at der også forventes en lancering af Mac Pro allerede i denne uge. Her er der også fire modeller på bedding. Det forventes, at de vil få et markant andet design, der er smallere så man kan montere dem i et rack. Derudover vil de selvfølgelig også få en bedre processor og Thunderbolt-understøttelse.

Alle de nye Macs vil som de første komme præinstalleret med Lion.

Opdatering

Noget tyder på, at det ikke var modelnumre til Mac Pro, der var tale om, men i stedet en hvid Mac Book samt tre forskellige Mac Mini. MacBook Air skulle være god nok.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.