Apples Mac mini trænger gevaldigt til en opdatering, da det sidste skete i oktober 2012. Blandt andet savner vi Intels Haswell-chips i mini'en. Skal man tror en belgisk Mac-forhandler, skal vi dog ikke vente ret længe mere. Forhandleren oplyser, at de af Apple har fået at vide, at der snart kommer en ny mini - formodentligt sidst i februar.

Forhandleren har oprettet varen i systemet som "APPLE MAC MINI I7" men med et billede af den nuværende mini. Beskrivelsen, der følger med, er dog anderledes end den beskrivelse, den nuværende mini har på samme side. Der opgives Intel Core i7 processor, Iris-grafik, 802.11ac Wi-Fi etc.

Der opgives ingen pris eller eksakt leveringsdato.

Det skal understreges, at Apples forhandlere ikke bliver informeret om kommende nye Apple-produkter. Omvendt får de selvfølgelig at vide, hvis et produkt ikke længere kan leveres, hvorfor de ofte selv kan lægge to og to sammen, og regne ud, at det nok betyder, at der kommer et nyt tilsvarende produkt. Det er dog yderst sjældent, at forhandlerne lægger den slags ud offentligt, som i dette tilfælde.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.