Ifølge rygtesmede vil Apple i næste uge afholde et iPad mini-event. Andre rygtesmede fortæller nu, at der ud over en iPad mini også vil blive lanceret en ny Mac mini samt en 13 tommer Retina MacBook Pro.

13" Retina MacBook Pro

Vil komme i to konfigurationer med forskellig processor og lagerplads. De vil være tilgængelige for køb kort efter præsentationen. De to maskiner vil ikke erstatte de nuværende 13" MacBook Pro's, men blive solgt side om side til en højere pris. En pro-udgave af MacBook Pro kunne man kalde det.

Mac mini

Der har meget længe været tvivl om Apples strategi for Mac mini. Den har ved flere lejligheder været dømt helt ude, men den har fået lov at blive i sortimentet alligevel. Det har dog altid virket som om, Apple ikke har satset helhjertet på ideen om en billig computer uden indbygget skærm, selvom ideen jo ellers er oplagt - og billigere i længden, fordi man kan beholde skærmen, og nøjes med at udskifte resten.

Lige som nu, kommer der tre forskellige Mac mini'er.to standard-udgaver og en der kører OS X Server. De vi kunne købes umiddelbart efter præsentationen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.