Analytikeren Ming-Chi Kuo har frigivet sine forventninger til Apples iPhone-lanceringer næste år. Mest interessant er det, at Kuo stadig tror, at Apple vil lancere en ny 4 tommer iPhone, og at den allerede kommer i årets første halvdel. Kuo mener, at der stadig er så stor efterspørgsel på en 4 tommer iPhone, at det giver mening for Apple at lancere en ny. Han forventer at Apple kan sælge 20-30 millioner af denne næste år.

Den nye 4 tommers iPhone beskrives som en opgraderet iPhone 5s med A9-processor. iPhonen bliver i metal, og ikke plastik som iPhone 5c var. Kuo forventer ikke, at der bliver understøttelse af 3D Touch i den nye iPhone. Der bliver altså tale om en slags nedskaleret model, og ikke en topmodel med lille skærm.

Det skal understreges, at Kuo ikke kender til Apples planer, men bygger sine forudsigelser på mange års erfaring og kendskab til kilder i Asiens producent-miljø. Han plejer at at ramme ret godt i sine forudsigelser.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.