Apple bliver muligvis nødt til at forsinke lanceringen af den nye 6,1 tommers iPhone med LCD-skærm. Det mener analytikeren Katy Huberty fra Morgan Stanley. Huberty begrunder forsinkelsen med problemer med de LCD-paneler der skal bruges. Forsinkelsen vil være op til en måned. Derfor vil denne iPhone først komme i oktober, mens de to regulære iPhones (2. generation af iPhone X samt iPhone X Plus) holder tidsplanen og kommer i september.

Selvom der altså er problemer, så er det ikke så slemt som først antaget. Apple regnede oprindeligt med seks ugers forsinkelse, men det er altså nu mindsket til "kun" fire uger.

Det forventes at Apple vil lancere tre nye telefoner i år. En efterfølger til iPhone X samt en Plus-model samt en billigere LCD-baseret udgave der størrelsesmæssigt ligger lige midt i mellem. Alle tre vil have skærm til kant og Face ID.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.