Alt peger på at Apple til efteråret vil lancere to nye iPhones. Holder Apple sig til deres sædvanlige navngivning vil de blive kaldt iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Det er dog ikke sikkert Apple gør det, hvilket jeg kommer tilbage til sidst i artiklen. Det vigtige er i første omgang at der kommer to iPhones i forskellig størrelse, som vi har set med iPhone 6 for to år siden og iPhone 6s sidste år.

De to iPhones har dog haft andet end størrelsen til forskel. Den store har således haft et bedre kamera med optisk billedstabilisering. Det vil også gøre sig gældende i år. Her vil den store iPhone endda få et dual-kamera og 3GB RAM for at kompensere for en mere krævende billedbehandling. Den lille iPhone 7 vil få et almindeligt kamera og 2GB RAM. Det er analytikeren Ming-Chi Kuo, der har oplysningerne fra Apples logistikkæde i fjernøsten. Tidligere har det vært lidt tvivl om, hvorvidt Apple ville lancere to forskellige store iPhone. Det ser dog nu ud til ikke at være tilfældet.

Fra andre kilder er der oplysninger om at den store iPhone 7 vil få Apples nye smart-connector, der også sidder i iPad Pro. Både i den store iPad Pro og i den lille. Den lille iPhone 7 vil derimod ikke få denne smart-connector, der blandt andet kan bruges til at tilslutte et tastatur med. Den kan dog også bruges til andet ekstraudstyr og endda til opladning.

Det leder hen til den tanke, at Apple vil droppe "plus"-betegnelsen fra iPhonen og i stedet kalde den iPhone Pro. Det der så kendetegner Apples mobile pro-modeller er at de har smart-connector, hvor de almindelige ikke har. Altså at Apple til efteråret vil lancere "iPhone 7" og "iPhone 7 Pro" - eller noget i den stil. Måske vælger Apple at droppe nummeret fra navngivningen også.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.