Den nye iPhone, som vi her på siden konsekvent kalder iPhone 8, kommer måske til at hedde "iPhone Edition". Det skriver japanske Mac Otakara. Navnet skal indikere at iPhonen er en særlig premiummodel, der skiller sig ud fra Apples sædvanlige linje af iPhones. Sammen med iPhone Edition forventes det at Apple vil lancere mere regulære iPhone 7s og iPhone 7s Plus. Navngivningen er inspireret fra Apple Watch, hvor der ligeledes er en Edition-model.

Ifølge Mac Otakara har Apple ikke lagt sig endelig fast på hverken specifikationer eller materialer endnu. I øjeblikket testes iPhones med LCD- og OLED-skærme, iPhones med og uden hjem-knap samt forskellige kombinationer af materialer, herunder en hvid keramisk udgave.

Det eneste Apple har lagt sig fast på er at skærmstørrelsen bliver 5 tommer, at der kommer trådløs opladning og at den får dual-kamera. Resten er åbent.

Det forventes at Apple vil lancere nye iPhones i september som de plejer, men den særlige Edition-model kommer måske først noget senere.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.