Der er kommet et par nye læks at dele der påstås at være til den kommende iPhone 7. Denne gang er det en form for støbeform samt endnu en bagside. Begge dele virker isoleret set legitime nok, problemet er bare at de er forskellige fra lige så legitime læks vi har set de sidste par uger.

Der er blandt andet forskelle på kameraets udformning. I dagens læk er der et stort kamera med en LED-blits ved siden af og et hul til mikrofonen i midten. Tidligere har der været lækket et billede med to huller i midten. Et til mikrofonen og et andet der kunne være til en laser-autofokus. En tredje læk har blitzen under kameraet. Altså tre forskellige udformninger af kameraet.

Tilsvarende har der været læks med smart-connector og læks uden smart-connector samt læks med jackstik og læks uden jackstik. Flere andre ting varierer også.

Da det hele ikke kan være rigtigt er der kun to muligheder: Enten er der tale om læks af diverse prototyper som Apple har testet, eller også er der tale om rent gætværk. Typisk er producenterne af covers og cases meget tidligt ude, så snart der er det mindste tegn en lækket specifikation. Det kan resultere i at der bliver fremstillet aller mulige cases og design-mockups ud fra løse rygter og halve oplysninger i et forsøg på at være først ude og få det første salg. Nogle gange rammer man så rigtigt, og andre gange ved siden af. Jeg tror, at det er det vi ser her. De mange forskellige læks er derfor et tegn på, at Apple har været bedre til at holde de rigtige oplysninger skjult eller at der som sagt har været flere forskellige prototyper i spil.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.