Ifølge 9to5mac's kilde, Mr X, har Apple netop opdateret deres interne lagersystem med flere nye produkter. Det mest interessante er to nye iPhones, der optræder under navnet N90A. Da den nuværende iPhone 4 har navnet N90, tyder det på, at disse to iPhones, kun har mindre ændringer i forhold til N90, da de ellers ville få et helt nyt nummer. Der er med andre ord formodentligt tale om en relanceret iPhone 4, måske med 8GB Flash Ram. De to varianter kan være sort og hvid.

Den kommende nye iPhone 5 med hardwareopgraderinger vil med stor sandsynlighed være N94. Apple har fået godkendt en telefon med kodenavnet N94 hos de amerikanske myndigheder, og flere komponenter mærket N94 er blevet lækket. N94 optræder dog (endnu) ikke i Apples lagersystem.

Det næste nye produkt er en ny iPod touch i tre varianter. De optræder under navnet N81A, mens N81 er den nuværende 4. generation iPod touch. N81A refererer derfor formodentligt til en hvid touch med samme specifikationer, der er dog også mulighed for, at det er en sort touch med opgraderede specifikationer. De tre varianter er tre forskellige mængder af Flash RAM. På nuværende tidspunkt er det 8GB, 32GB og 64GB.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.