Der har været rygter om at Apple ville afholde et iPad-event her i foråret for at præsentere en ny opdateret iPad Pro, hvor skærmen går længere ud til kanten. Med Apples lancering ef en regulær opdateret iPad i sidste uge, melder der sig naturligvis et par spørgsmål. Det ene er hvad status er for den rygtedes iPad Pro, det andet er om der slet ikke kommer et forårsevent.

Lad mig starte med det første. Ifølge Rhoda Alexander fra IHS Markit følges tidsplanen for den nye iPad Pro. Apple begynder så småt produktionen i denne måned og gearer så op til regulær masseproduktion senere. Det er dog stadig uklart, hvornår lanceringen sker. Det afhænger af i hvor god tid Apple vil præsentere den. Apple kunne i princippet godt holde et event i starten af april, men først starte salget senere. Apple kunne også præsentere den på WWDC-konferencen i starten af juni, eller de kan trække den til efterårets iPhone-event, hvilket specielt virker sandsynligt hvis Apple introducerer helt ny teknologi som trådløs opladning etc. I det tilfælde vil Apple nok gemme afsløringen indtil næste iPhone er klar. Uanset hvad, så er pointen at en iPad Pro med stor skærm er færdig og i virkeligheden bare venter på at produktionen går i gang.

Det andet spørgsmål omkring et forårsevent fra Apples side er lidt mere usikkert. Der skal jo ligesom være et eller andet at lancere. Den nævnte iPad kunne være en mulighed, hvis Apple er villig til at lade der gå op til et par måneder mellem præsentation og levering. Det er ikke typisk Apple, men det sker af og til.

Nye iPhones her i foråret er helt udelukket. Så den eneste reelle mulighed på et forårsevent er lancering af nye Macs. Alle Apples stationære Macs, såvel som MacBook Air trænger gevaldigt til en opdatering. Om det er nok til et event er til gengæld et godt spørgsmål. Nye computere er trods alt ikke forsidestof længere. Men det kunne de selvfølgelig blive, hvis Apple har noget radikalt nyt i posen til os.

Uanset hvad tror jeg vi skal afvente at Apple rykker ind i deres nye hovedkvarter og lige finder sig til rette, før det sker mere. Ifølge oplysningerne sker det starten af april.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.