En ny ukendt iPad er dukket op i logfilerne hor en udvikler, som MacRumors har været i kontakt med. iPaden bærer navnet "iPad3,6" og har en Apple A6-processor, som også findes i den nye iPhone 5.

Den nuværende generation af iPads hedder iPad3,x, så iPad3,6 må være en udgave af denne generation snarere end en ny generation, der nok kan forventes at hedde noget med iPad4,x.

Som det nok er de fleste bekendt, er der massive rygter om en kommende iPad mini, men den vil næppe have en A6-processor. Der har også været rygter om, at Apple ville komme med en relanceret udgave af den nye iPad, med en ny dock-connector og andre smårettelser. Heller ikke her forventes det dog, at Apple vil inkludere end A6-processor.

Al logik siger altså, at der hverken er tale om en iPad mini, en opdateret udgave af den nye iPad eller Apples kommende generation (2013) af iPaden. Men hvad er det så? Forhåbentligt vil tide vise det, selvom det ofte også sker, at Apple ganske enkelt bare har haft brug for at teste en eller anden prototype.