Apple afholder presseevent tirsag den 15. marts. Det skriver flere medier, og uafhængige kilder bekræfter datoen. Der tages dog forbehold for at datoen kan ændre sig, eller at eventet kan blive lavet om til en online-annoncering på apples hjemmeside i stedet. Sidste gangs Apple holdt presseevent var i september sidste år. Den gang fik vi iPhone 6s, iPad Pro og Apple TV.

Denne gang kommer der ifølge rygterne en iPad Air 3 og en ny lille iPhone som erstatning for iPhone 5s. Nogle kalder den iPhone 5se for at indikere, at den er en forbedret (enhanced) udgave af denne. Derudover skulle der komme nogle mindre nyheder relateret til Apple Watch. Det kunne være flere remme eller endnu en eksklusiv model ala Hermès-udgaven. Der kommer næppe nye Mac's, selvom det er ved at være på tide at Apple får opdateret flere af deres MacBooks.

Reelt set er det hele dog gætterier. Ingen ud over Apple ved hvad der er på bedding, ej heller om det overhovedet bliver et event. Som sædvanlig plejer der dog aldrig at gå røg af et bål uden at det brænder, så vi kan nok så småt begynde at glæde os.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.