Apples kommende HomeKit-platform og den mægnde tilbehør der forventes at dukke op, vil være centreret omkring en ny iOS-app kaldet Home. Det skriver 9to5mac. HomeKit er Apples forsøg på at få samlet de løse ender i al det netforbundne grej der er begyndt at dukke på i hjemmene. Det kunne være alt fra brødristere over lyspærer til postmeldere og termostaer. Først når det hele snakker sammen kan vi for alvor høste fordelenn.

Home-appen vil få et hus som ikon på en mørk gul baggrund. For nuværende er funktionaliteten stærkt begrænset. Blandt de inkluderede funktioner er:

- Opsætning af trådløst HomeKit-tilbehør
- Gruppering af tilbehør i virtuelle rum
- Apple TV som central HomeKit-hub

Den nye app er inkluderet i de testudgaver af iOS 9 som Apples ansatte bruger lige nu, men den minimale funktionalitet kan være et tegn på, at den ikke kommer med i den version Apple præsenterer om få uger, men først kommer senere. En anden mulighed er, at appen alene er til internt testbrug, og at HomeKit skal styres via forskellige tredjeparts-apps - altså uden en central hub.

Vi får forhåbentlige mere at se om nogle uger, når WWDC-konferencen går i gang. Her plejer Apple at løfte sløret for nye udgaver af iOS.

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.