En uges tid efter at Apple frigav en firmwareopdatering til AirPods Pro, får de regulære AirPods (2. generation) nu den samme opdatering.

Opdateringen har versionsnummer 2D15, men det er også det eneste, vi ved om den. Apple har således ikke udsendt versionsnoter eller anden information om hvad opdateringen indeholder. Man må derfor formode, at der "bare" er tale om rettelser af fejl, optimeringer af ydelsen eller andre forbedringer af eksisterende funktioner.

Den eksisterende firmware-version i AirPods er enten 2A364 eller 2C54, mens den nye altså hedder 2D15. Grunden til at der eksisterer to forskellige udgaver af firmwaren er, at Apple trak 2C54 tilbage kort efter frigivelsen. Så nåede dine AirPods ikke at blive opdateret, er de stadig på 2A364. Du kan tjekke hvilken version du har i appen Indstillinger under Generelt > Om > AirPods.

Dine AirPods opdaterer sig selv, når de ligger i opladeetuiet, der er tilsluttet en strømkilde, og når de samtidig er forbundet til din iPhone. Det er dog svært præcist at forudsige, hvornår opdateringen sker, så hav lidt tålmodighed.

Scroll ned for at se kommentarer