Apple har frigivet en softwareopdatering til Apple Watch. Det er watchOS 3.1.1, der som navnet indikerer, er en mindre opdatering, der indeholder rettelser af fejl samt byder på forbedringer af ydelsen og stabiliteten opdaget siden frigivelsen af watchOS 3.1. Der er altså ingen regulære nyheder i watchOS 3.1.1. Den eneste synlige ændring er at Apple Watch nu understøtter de nye Unicode 9-emojis.

Her er en liste over de største fejlrettelser:

- Retter en fejl, der kunne forhindre, at kontaktnavne blev vist i appen Beskeder og i meddelelser.
- Retter en fejl, der kunne have indflydelse på muligheden for at svare på meddelelser.
- Løser et problem, hvor komplikationen Værdipapirer mulighvis ikke blev opdateret på urskiven.
- Retter en fejl, der kunne forhindre at aktivitetscirklerne blev vist på urskiverne af typen Aktivitet.
- Retter en fejl, der forhindrede urviserne på et analogt ur i at vises, efter at temperaturenheden var ændret i appen Vejr.
- Løser et problem, der kunne få appen Kort til at forblive åben efter afslutning af navigation.
- Løser et problem, hvor den forkerte data kunne blive vist i månedsoversigt i appen Kalender.

Du installerer opdateringer til Apple Watch via Watch-apen på iPhonen. For at installere opdateringen skal uret have mindst 50% strøm være tilsluttet opladeren samt have forbindelse til iPhonen. watchOS 3.1.1 kan installeres på alle Apple Watch-modeller.

Opdatering: Apple har trukket opdateringen tilbage pga. rapporter om at den kunne få visse Apple Watch Series 2 til at fryse fast. Hvorfor det kun er nogle ure der er ramt vides ikke. De ure der fryser fast viser et skærmbillede med en besked om at besøge Apples hjemmeside for yderligere instruktion.