Apple oplyser at de har udvidet deres Alle kan kode-initiativ til flere lande herunder Danmark. Her i landet sker det i samarbejde med Mercantec der ligger i Viborg. Mercantec er en stor erhvervsrettet uddannelsesinstitution med en masse spændende uddannelser.

De uddannelsesinstitutioner der deltager i Apples program tilbyder et helt års uddannelse i programmering. Uddannelsen er designet af Apples ingeniører og undervisere. Uddannelsen er målrettet udvikling af apps til App Store og er åben for studerende på alle niveauer.

At det lige blev Viborg Apple valgte i Danmark hænger nok sammen med at Apple i samme område er ved at bygge et af verdens største datacentre.

Mercantec holder åbent hus om den nye uddannelse og flere andre ting på lørdag den 11. november. Du kan læse mere på Mercantecs hjemmeside.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.