Apple planlægger at indkalde til medieevent for at præsentere en ny Apple TV i løbet af april, skriver Bloomberg. Enheden vil dog først komme til salg flere måneder senere. Den nye boks vil indeholde en opgraderet processor og byde på et nyt brugerinterface.

Efter sigende skulle Apple nu have lavet en aftale med Time Warner om indhold. Time Warner er gået med til at opgive ejerskabet over brugergrænsefladen via deres normale TV-kanaler, for i stedet at lade Apple klare det.

At Apple vil præsentere noget allerede i foråret mens det først kan købes sidst på året, må betyder at der er tal om noget stort. En almindelig opdatering ville bare ryge på hylderne med det samme. Umiddelbart virker det som om Apple vil skabe noget synlighed omkring nogle nye tiltag, hvorefter de har et halvt års tid til at få indholdsproducenterne med på vognen. Ved at offentliggøre planerne bliver der pludselig noget at forholde sig til. Lige som med iPhonen vil vi sikkert se at det starter i det små med nogle få tilbud hvorefter der vil komme en ketchup-effekt, når den har bevist sit værd. Pludselig vil alle være med, præcis som med iPhonen. Den blev også præsenteret flere måneder før lanceringen.